Välkommen till Åre

Vi ser till att ni får minnesvärda upplevelser under er vistelse i Årefjällen. Åreguiderna har varit aktiva sedan 1985 och består av ett väl sammansvetsat gäng driftiga guider med stor kärlek till människor och natur. Vi gillar det aktiva livet i Åre och brinner för små och stora äventyr på fjället. Vi är stolta över vårat Åre och vill visa er gärna vad som finns att göra i Åres fjällvärld. Vi erbjuder sommar– & vinteraktiviteter och events året om.

Om Åreguiderna

Aktiviteter som håller hög kvalitét i kombination med guidernas breda kompetens är anledningen till att Åreguiderna guidat gäster på fjället i Åre sedan 1985. Våra guider är ”locals” och  bidrar till Åre-känslan. Vi är uppväxta med äventyr i blodet och beroende på väder och vind vet vi vilket som är dagens bästa smultronställen.

Vi kan Åre och delar gärna med oss av våra erfarenheter och favoritturer. Vi erbjuder teambuilding och gruppövningar för att stärka ”vi-känslan” i en inspirerande och positiv fjällmiljö.

Oavsett om ni kommer som privatperson eller ett större företag har vi äventyr som passar er. Vintertid är vi i vårt esse och erbjuder bland annat skoterturer, längdkurser, offpistguidning & topptursguidning. Kommer ni till Åre under sommaren väntar downhillcykling, stigcykling, vandring eller flugfiskekurser. Vi har flest utbildade cykelguider i landet.

Vi kan ta hand om hela din vistelse året runt med allt från hotellbokning till restaurang, nattklubb, transfer och aktiviteter. Hör av er redan idag så ser vi till att ni får en minnesvärd upplevelse i Åre.
Philip Harlaut VD på Åreguiderna. Philip har en stor skidbakgrund och guidar mycket offpist på vintern. På sommaren är det cykling som gäller.
Philip Harlaut
VD

Våra guider

Philip Harlaut VD på Åreguiderna. Philip har en stor skidbakgrund och guidar mycket offpist på vintern. På sommaren är det cykling som gäller.
Philip Harlaut, VD
[email protected]
Jesper Johnsson är försäljningschef på Åreguiderna. Jesper guidar skidor, längdskidor, vandring och cykling i Årefjällen.
Jesper Johnsson, Säljchef
[email protected]
Jenny Ryden jobbar som Åreguide med skoter och cykelguidning. Jenny är utbildad vildmarksguide på Campus Åre
Jenny Rydén, Guide
[email protected]
Johannes Kinde jobbar som Åreguide med skoter skidor och cykelguidning. Johannes är utbildad vildmarksguide på Campus Åre.
Johannes Kinde, Guide
[email protected]

Historia

Åreguiderna startade 1985