Konferens i Åre för alla gruppstorlekar

Varje år arrangerar vi mängder av konferenser och möten här i Åre och vi har stenkoll på hur man bäst anpassar en konferens för att optimera tid och pris. Vi erbjuder en stor meny av spännande aktiviteter som håller hög kvalitét, både för vinter och sommar har vi något som passar alla.

Vår styrka är att vi finns mitt på byn och är dagligen ute på fjället eller träffar hotellen. Vi är en lokal oberoende part som kan hjälpa till med hela konferensresan.

  • Hög lokalkännedom
  • Stort kontaktnät
  • Lång erfarenhet

Vad kan vi göra för dig?

Vi arrangerar konferenser för allt från mindre ledningsgrupper till stora kongresser.

Vad är syftet med er konferens i Åre?

Vi vill gärna veta varför ni vill åka på konferens i Åre! För att lättare hitta ett upplägg anpassat för er så har vi tagit fram tre olika syften för att åka på konferens i Åre. Vill ni effektivisera och utveckla företaget? Vill ni skapa bättre sammanhållning och lära känna varandra bättre mellan avdelningarna? Har ni presterat sjukt bra och uppnått era mål? Då ska ni åka på en bonusresa för att verkligen visa hur duktiga ni har varit!

Effektivisera / utveckla företaget

Skapa effektiva och grymma möten i en kreativ och inspirerande miljö. Ibland behöver man bara bryta av och åka iväg för att nå nya mål. Varför inte åka på konferens i Åre? Vi har både hotell och restauranger i världsklass. Dessutom räcker det med att man tittar ut genom fönstret för att få kreativitet och inspiration. Om det inte räcker skapar vi en “walk and talk” på fjället eller bokar en konferenslokal dit man tar sig med skoter eller skidor. Eller varför inte en föreläsning i en kåta på fjället?

Sammanhållning

Är ert fokus att stärka sammanhållningen och stärka vi-känslan under era dagar i Åre? Perfekt! Vi har flera olika teambuilding aktiviteter som kan hjälpa med detta. Givetvis förstår vi att en grupp har olika förutsättningar och att det är viktigt med en bra mix som tilltalar hela sällskapet. Vad tror ni om att avsluta kvällen tillsammans med att laga en trerätters middag över öppen eld?

Bonusresa

Har dina kollegor eller ditt företag uppnått företagets mål? Perfekt, då ska vi skapa en riktig belöning åt er! Vi planerar en resa ni sent kommer glömma.

Hur stor är gruppen?

Vi anpassar er konferens efter storleken på er grupp.

Mindre företag eller ledningsgrupp

Ledningsgrupp / litet företag

En Ledningsgrupp eller mindre företag. Här har vi möjlighet att göra många och unika upplevelser, snabba förflyttningar, konferens i fjällstuga lång ut på fjället osv. Låt oss ta ett telefonmöte och planera resan.

Medelstort företag

Medelstort företag

En perfekt storlek på en grupp för en konferens i Åre. Vi kan hitta på det mesta, både gemensamma teambuilding aktiviteter och aktivitetesmenyer (där varje deltagare själv bestämmer aktivitet). Egen afterski på fjället. Det mesta är möjligt bara budgeten sätter gränser.

Stort företag eller kongress

Stort företag / kongress

Ett stort företag. Vi älskar utmaningar så ge oss gärna era tanker på vad ni vill åstadkomma så kan vi säga hur det är möjligt. Man behöver tänka till lite extra, vilka grejer kan vi göra tillsammans och vilka behöver vi dela upp gruppen för. Ett bra tips är att tänka på perioder när Åre är lite mindre fullbelagt, då finns det större utrymme för egna tankar.

Vad säger våra tidigare gäster?

Konferens

Louise Annerstedt
Grupp och konferensansvarig

Louise heter jag och ansvarar för sälj- och kundrelationer gällande grupp och konferens här på Åreguiderna. 

Jag är en livsnjutare sen barnsben och tröttnar aldrig på Åres alla vackra vykortsvyer. Jag är en fantast av Sveriges 4 årstider och förvånas alltid av hur extra färgstarka årstiderna är här uppe. Därför rekommenderar jag att besöka Åre året om, och vi kan alltid erbjuda er fantastiska upplevelser. 

Jag har bott i byn sen 2010 och har mycket god lokalkännedom, men det bästa är att det alltid finns så mycket mer att upptäcka. 

Jag ser fram emot att hjälpa er med allt från helhetslösningen för er konferens eller enstaka aktiviteter och upplevelser. Jag finns ett telefonsamtal eller mail bort, tveka inte att kontakta mig. 

Du kan nå mig på telefon via 064 750 700 eller mail via [email protected].

Få en kostnadsfri offert

Beskriv gärna kort era tankar och förväntningar kring konferensen.

Läs vår integritetspolicy Läs våra bokningsvillkor

Vanliga frågor om konferens i Åre

Konferensresa till Åre – vad kostar det?

Det kostar mycket om man inte får rätt avkastning på resan! Men har man en bra plan kan man tjäna pengar på att åka på konferens till Åre. Vi på Åreguiderna hjälper er med olika förslag och sätter ihop ett paket med aktiviteter som passar för era syften och budget. Vi ser till att ni kommer hem till kontoret efter Åre-resan full av energi.

Kan man åka på konferensresa till Åre på sommaren?

Det går alldeles utmärkt att åka på konferens i Åre på sommaren! Vi har en mängd sommaraktiviteter som passar alla gruppstorlekar. Kolla gärna in vår aktivitetsmeny och våra konferensaktiviteter.

Vår grupp har olika fysiska förutsättningar, finns det aktiviteter som passar allas behov?

Absolut! Vi är vana vid att alla grupper ser olika ut och har olika förutsättningar. Vi har både teambuilding aktiviteter som passar er grupp och även vår aktivitetsmeny där vi har fartfyllda aktiviteter till lugnare med fokus på kultur.

Vi är ett företag med ca 350 st anställda som planerar att resa till Åre, kan ni hjälpa oss med en helhetslösning?

Givetvis, vi hjälper till med aktiviteter, boende, middagar och transporter för grupper från 5-1000 personer.

Varför åka på Konferens i Åre?

För oss är det enkelt. Frågar du oss finns det inget bättre ställe i Sverige för konferens, och det gäller för hela året! Vi och våra tidigare grupper älskar kreativiteten som flödar på ett nytt sätt när vi blandar konferenspass med frisk luft och glädjen i att vara utomhus.

Teambuilding Konferens

Boka er nästa konferens i Åre!

Vi erbjuder massa spännande aktiviteter som håller hög kvalitét, oavsett om det gäller vinter eller sommaraktiviteter. Låt oss fixa hela er konferens. Vi är experter på Åre och har stenkoll på vad som är bäst för årstiden och er gruppstorlek. Låt oss göra det vi är bra på så kan ni fokusera 100% på det ni gör bäst.