Offpist i Åre

Boka en offpistguidning på Åreskutan. Vi har stor erfarenhet av offpist skidåkning på Åreskutan och vet vart den bästa skidåkningen finns för dagen. Välj mellan offpist halvdag eller offpist heldag. För att klara av att hänga med på våra öppna grupper ska man känna sig trygg att ta sig ner i en röd/svart pist. Väljer ni i stället en ”egen Åreguide” anpassar vi nivån efter dig och dina vänner. Boka offpist i Åre med guide för en bättre upplevelse. Söker ni istället topptursguidning hittar ni det här

Boka en offpisttur

Halvdag | Öppen grupp | 850kr / person

första bokningen Minst 3 pers

Test av Salomon offpistskidor ingår

Lavinutrustning ingår

Liftkort tillkommer

från 12 år med mkt god skidvana

Upplev Åres finaste åkning, våra erfarna guider hittar alltid den bästa åkningen på fjället. För att njuta av våra offpistturer rekommenderar vi en åknivå som motsvarar kraven för röda/svarta pister.

Heldag | Öppen grupp | 1180kr / person

Första bokningen Minst 3 pers

Test av Salomons offpistskidor ingår

Lavinutrustning ingår

Liftkort tillkommer

Från 12 år med mkt god skidvana

En sex timmars offpistguidning. Vi hinner alla dom bästa åken skutan har att erbjuda för dagen.

Halvdag | Egen åreguide | Fr 938kr/p

1p 3750 kr

2p 1875 kr/p

3p 1250 kr/p

4p 938 kr/p

Test av Salomon offpistskidor ingår

Lavinutrustning ingår

Liftkort tillkommer

Egen privat offpistguide i 3h på Åreskutan. Vill ni åka lätta fina skidåkning i skogen eller hoppa stora klippor i brant offpist terräng. Med en egen guide behöver vi inte anpassa oss till någon annan. Tillsammans lägger vi en plan för att eran skidupplevelse ska bli så bra som möjligt.

Heldag | Egen åreguide | Fr 1375kr

1p 5500 kr

2p 2750kr/p

3p 1833kr/P

4p 1375kr/P

Test av Salomon offpistskidor ingår

Lavinutrustning ingår

Liftkort tillkommer

Ni får känslan av att vara VIP samtidigt som ni njuter bästa åkningen på fjället. Det här är ditt val om ni vill vara i en egen offpistgrupp där ni bestämmer sällskapet.

Åk offpist med oss på Åreskutan

Åreskutan är ett förhållandevis litet berg om vi jämför oss med alperna men med oanat stora möjligheter för offpistskidåkning. Det finns alltid rolig skidåkning att hitta. Det är därför ingen slump att Åre har fostrat flera av världens bästa skidåkare. Philip Harlaut är vår offpistansvarige guide och ser till att produkten håller hög kvalitet och hög säkerhet. Alla våra skidguider har minst Lavin pro 1 eller högre lavinutbildning. Självklart ingår lån av lavinutrustning och test av Salomons QST skidor. Söker ni istället topptursguidning hittar ni det här.


Offpistguidning

Vi samarbetar med Salomon och Suunto för att höja din upplevelse ännu en nivå. På alla offpistturerna finns möjlighet att testa den senaste offpistutrustningen.

Vad säger våra tidigare gäster?


Vanliga frågor om offpistguidning i Åre

Ingår offpistutrustning?

På våra offpistguidningar ingår alltid lavinutrustning (spade, sond & transiver). Vi har även ett begränsat antal Salomon QST offpist skidor för test.

Behöver man liftkort?

Ja, det behöver man köpa av Skistar. Liftkort är inget vi säljer men ett måste för dig som ska på offpist guidningen. Eftersom vi utgår från liftarna för att komma åt offpiståken måste alla ha liftkort. Liftkort kan köpas på Skistar Shop på andra sidan gatan mot vårt guide office.

Kan vi åka offpist i alla väder?

Vi har som grundregel att om Sadelliften och Fjällgårdsliften är öpnna kan vi köra guidningen. Förutsatt att lavinfaran inte är för stor eller att vi bedömer att det finns en säkerhets risk. Är prognosen sämre tar vi aldrig ut något i förväg i Åre. Vi samlas alltid på vårt guide office och diskuterar förutsättningarna och möjligheter på mordonen.

Var samlas vi?

Vi samlas på vårt Åreguiderna Guide Office på Åre Torg.
https://maps.app.goo.gl/j35ejd3qzDesri8s8

Offpistguidning

Test av Salomon utrustning


Offpistguidning

Lavinutrustning ingår


Stannar du flera dagar i Åre?

Skoter i åre, Skotersafari i vackra årefjällen

Snöskoter

Våra skoteräventyr är ett av fjällens bästa vinter upplevelser. Följ med vår skoterguide längs slingrande skoterleder, mellan fjällbjörkar och granar, ut till Åres magiska fjällvärld.
Topptur i Åre

Topptur

Topptur i Åre är en perfekt aktivitet för dig som vill utveckla din skidåkning och testa något annorlunda. Topptur eller skitouring är en starkt växande trend inom skidåkningen.
Längd skidkurs i klassisk och skate teknik

Längdskidor

Boka en längdskidcoach. Vi håller lektioner inom både skate och klassisk längdskidåkning. Vi ger dig nycklarna att jobba med. Kom och åk längdskidor i Åre