Aktiviteter i Åre – Vinter

Härliga aktiviteter för vinter och vår

Välj din upplevelse

Alla vinteraktiviteter i Åre

Skoter i åre, skotersafari i vackra årefjällen

Snöskoter

Våra skoteräventyr är ett av fjällens bästa vinter upplevelser. Följ med vår skoterguide längs slingrande skoterleder, mellan fjällbjörkar och granar, ut till Åres magiska fjällvärld.
Läs mer Snöskoter
Topptur i åre

Topptur

Topptur i Åre är en perfekt aktivitet för dig som vill utveckla din skidåkning och testa något annorlunda. Topptur eller skitouring är en starkt växande trend inom skidåkningen.
Läs mer Topptur
Längd skidkurs i klassisk och skate teknik

Längdskidor

Boka en längdskidcoach. Vi håller lektioner inom både skate och klassisk längdskidåkning. Vi ger dig nycklarna att jobba med. Kom och åk längdskidor i Åre
Läs mer Längdskidor
Hundspann åre

Hundspann

Riverlodge Huskys tar med er på en hundspannsupplevelse utöver det vanliga där ni får hjälpa till och se vad hundspann egentligen handlar om.
Läs mer Hundspann
Curling i åre

Curling

Vi återinför den klassiska OS-grenen till Åre! Under åren 1913-1967 var Åre Sveriges curlingsmecka och man arrangerade varje år den omåttligt populära ”Åre-veckan”.
Läs mer Curling
Isfiske och skoter i åre.

Isfiske

Vi packar skotern för några timmar på isen och ger oss sedan iväg i jakten på det bästa fiskestället. När hålen är borrade sänker vi ner vårt pimpelspö och njuter av lugnet.
Läs mer Isfiske

Välkommen till vårt vinterparadis!

Åre är den perfekta platsen för äventyr och naturupplevelser på vintern. Här finns det snö från november till slutet av maj. Vi har perfekta milsvida skid- och skoterspår redan i december. Vi har något för alla!


Större sällskap?

Se våra gruppaktiviteter

Eventproduktion i åre

Eventproduktion

Åre är ett starkt varumärke förknippat med mycket positiv energi. Här är besökare på semester, kickoff eller en rolig konferens. Folk är öppna för positiva budskap och det tar vi vara på.​
Läs mer Eventproduktion

Enkel och snabb bokning

Aktiviteter i Åre vinter och vår

Boka en topptur i åre.