Konferenspaket i Åre

Vi hjälper er med hela konferensen i Åre. Boende, aktiviteter och restauranger. Vi har några färdiga paket men är också flexibla och kan anpassa resan efter era önskemål. Vi är en oberoende part och vår erfarenhet och stora kontaktnät gör oss oslagbar när det gäller att bäst anpassa en konferens efter era önskemål och behov. Vi kan utan att skämmas skryta med att kombinationen mellan Boende, aktiviteter och restauranger gör Åre världsunikt.

Vi hjälper er med hela konferens i Åre

Boende

Åre har ett fantastiskt utbud av boende. Oavsett om det gäller lyxig hotell, mysig stuga med självhushåll eller stort konferenshotell har vi alternativen för er.

Aktiviteter

Vi är inte bara en konferensaktör, vi är också Åres största aktivitetsföretag. Inhouse har vi ett fantastiskt utbud av aktiviteter året runt. Och är ni intresserade av aktiviteter som vi inte har inhouse är det inga problem, vi har också valt ut dom bästa underleverantörerna som hjälper oss med ännu fler fantastiska upplevelser.

Måltider

Åre har ett fantastiskt utbud av restauranger. Vi har testat och granska dom alla in i minsta detalj och efter era önskemål vet vi precis vilken resturan ni ska välja.

Färdiga konferenspaket

5-30 pers

Torsdag – söndag

Torsdag kväll 
Gruppen anländer till det bokade huset. När de gjort sig hemmastadda levereras kvällens middag och teamaktivitet i form av en Kocklåda tillsammans med utvalda drycker. Lådan är fylld med härliga råvaror tillsammans med recept och kockmössor för en rolig hemmakväll med kollegorna. Pris fr 485 kr per person.

Fredag förmiddag 
Konferens heldag står på schemat. En del av huset blir perfekt för deras avslappnade konferensupplägg (vill man boka en välutrustad lokal finns flera alternativ i byn). 

Men innan konferensen drar igång kickstartar vi dagen med en längdlektion. Våra guider dyker upp när frukosten dukats av med längdutrustning till alla. Sedan kör vi 90 minuters lektion i närheten av boendet. Pris fr 600 kr per person.

Vid lunch hämtar Åreguiderna upp gästerna och sedan tar vi en bandhjuling upp på fjället till en stuga där det serveras vildmarkslunch till en otrolig utsikt. 
Pris fr 650 kr per person. 

Fredag eftermiddag
Efter lunch transporteras gästerna tillbaka till boendet där de fortsätter sin konferens. På eftermiddagen serveras fika från något av de lokala bagerierna. Pris fr 50 kr per person. 

Fredag kväll 
Vi har bokat bord åt gruppen på någon av byns alla trevliga restauranger.  

Lördag förmiddag 
Idag är det fokus på aktiviteter! Hälften av gruppen har valt skoter och andra halvan topptur. 

Gänget som ska köra skoter möter oss vid vår skoterbas i Björnen. Efter att alla fått på sig varma kläder och vi haft en säkerhetsgenomgång ger vi oss iväg på slingrande skoterleder mellan fjällbjörkar och granar till Åres magiska fjällvärd. Pris fr 750 kr per person. 

De som ska topptura möter vi upp vid boendet. Vi har med oss lavin och skidutrustning till alla. Vi tar oss med liftarna och sedan med egen kraft till de mer orörda delarna av Åreskutan för en otrolig fjällupplevelse. 
Pris fr 850 kr per person.

Vi möts sedan upp för gemensam lunch på en av fjällrestaurangerna. Pris fr 250 kr per person. 

Lördag eftermiddag 
På eftermiddagen njuter gruppen av relaxen i boendet innan det vankas middag. 

Lördag kväll
Till kvällen har vi bokat in en Egen Kock som lagar en trerätters middag med dryck. Fr 1800 kr per person.

Söndag morgon 
Långfrukost innan utcheck och gruppen reser hemåt. 

30-75 pers

Måndag – onsdag

Måndag förmiddag 
Gruppen anländer med morgontåg till Åre. 
Till denna mellanstora grupp har vi bokat upp en mindre hotellanläggning för exklusivitet. Efter att gästerna lämnat sina väskor på rummen serveras det frukost innan en halvdags konferens drar igång på anläggningen. 

Måndag eftermiddag
Efter lunch har Åreguiderna anlänt och radat upp snöskor till hela gruppen. Nu är det dags för en teamaktivitet som passar alla, och en rolig variant av konferens – Walk n’talk! Pris fr 600 kr per person. 

Måndag kväll
Efter några timmar ute i den friska luften med stopp för kokkaffe i träkåsa med nybakad bulle, får gruppen relaxa någon timme på hotellet innan middagen serveras. 

Tisdag förmiddag 
Efter frukost hämtar en buss upp gruppen. Hälften av gruppen ska åka hundspann, pris från 1450 kr per person. Andra hälften åker tillsammans med guider mot Järpen för att spela Curling. Först lär vi oss grunderna innan vi spelar en spännande match. Pris fr 600 kr per person. 

Tisdag eftermiddag
Efter en rafflande match med mycket skratt och en hundspannsupplevelse utöver det vanliga lämnar vi av gruppen på hotellet för lunch. Medan gästerna äter lunch förbereder vi eftermiddagens aktivitet utanför anläggningen, Skidskytte! Här gäller det att snabbt ta sig runt banan och sedan få ner pulsen så pass att man kan träffa rätt. Vårt elektroniska skidskytte är ett ofarligt system där vapen, måltavla efterliknar känsla, vikt och svårighet från riktigt skidskytte. En tävling som garanterar spänning och laganda. 
Pris fr 5000 kr + 350 kr per person. 

Tisdag kväll 
På kvällen har vi bokat middag på Hummelstugan dit vi kör gästerna med skoter. Transport från 2000 kr + 295 kr per person. Oavsett om snön vräker ner, vinden viner i knutarna eller stjärnorna lyser klart på stilla himmel kommer ni förbluffas över fjällets storslagenhet. Att stå där uppe när mörkret faller och se ljusen glimma från byn är häpnadsväckande. God middag, sprakande brasa och tända ljus – pris fr 1495 kr per person. 

Onsdag förmiddag
Efter en gårdag fylld med roliga aktiviteter blir det konferens halvdag innan tåget går hem på eftermiddagen. 

75 pers och uppåt

Torsdag – söndag

Den här gruppen bor på någon av Åres större hotell där alla kan bo tillsammans, tex Copperhill eller Holiday Club. 

Fredag förmiddag
Gruppen anländer till Åre fredag morgon. På rummet finns ett välkomstkit till varje deltagare som Åreguiderna hjälpt till att ta fram. Här finns bla en träkåsa, en fleeceväst samt en mössa med företagets logga tillsammans med Choklad från Åre Chokladfabrik. Därefter startar förmiddagens konferens. 

Fredag eftermiddag
Lunch avnjuts på hotellet där prisbelönta kockar lagar maten. Pris fr 150 kr per person.

Efter lunchen har hotellet förvandlats till ett fort med olika celler. Varje cell består av ett uppdrag som ska lösas. Målet för lagen är att lösa så många celler som möjligt innan tiden är ute. Cellerna är av olika karaktär och utspridda inom och utanför hotellet. De är även uppdelade inom olika kategorier som höjd, balans, tanke och styrka. Gästerna delas nu in i grupper och sedan drar vi igång! Pris fr 900 kr per person. 

Fredag kväll 
Efter en energifylld eftermiddag vankas trerätters på byn tillsammans med livemusik från ett lokalt band. Efter middagen blir det prisutdelning och bildspel från dagens teamaktivitet. 

Lördag 
För denna sortens grupp brukar vi erbjuda en aktivitetsmeny där gruppen får välja på aktiviteter som passar alla olika sorters intressen. Offpist för den skidsugna, skoter för den fartfyllda eller mer kulturfokus där vi besöker tex Tännforsen, Åre Chokladfabrik och Åre glashytta. Pris fr 600 kr per person.

Lördag kväll
Innan middagen har vi vinprovning pris fr 495 kr per person. En rolig add on är att vi bokar in en föreläsning med Petter Alexis och får lära oss en del av hans stora passion för vin. 

Söndag förmiddag
Gruppen kör konferenspass hela förmiddagen. 

Söndag eftermiddag
Innan gästerna reser hemåt kör vi en sista teamaktivitet utanför hotellet – Åre Olympiad. Deltagarna delas in i olika länder, vi tänder den symboliska elden och låter de tävlande mötas i vintergrenar som till exempel skidskytte, långskidor och rodelstafett. Självklart har vi även lagflaggor och speaker! Pris fr 950 kr per person. 

Söndag kväll
Gruppen har sen utcheck och hinner duscha innan resan hem.

Konferenspaket

Lisa Andersson
Grupp och konferens ansvarig

Lisa heter jag och är ansvarig för sälj och kundrelationer här på Åreguiderna. Jag är nykär i fjället och har under de 12 år jag har bott i Åre fått en stor lokalkännedom om vår vackra omgivning och har en bra känsla av vad vi kan erbjuda just ert gäng när ni kommer till Åre.

Jag har även ett stort nätverk i byn så hör gärna av dig till mig, jag kan hjälpa till med allt från helhetslösning för er konferens till enstaka aktiviteter och upplevelser. Jag finns ett telefonsamtal eller mail bort, tveka inte att kontakta mig!

Vi erbjuder även färdiga konferenspaket och tjänster inom eventproduktion.


Du kan nå mig på telefon via 064 750 700 eller mail via info@areguiderna.se.

Få en kostnadsfri offert

Beskriv gärna kort era tankar och förväntningar kring konferensen.

Läs vår integritetspolicy Läs våra bokningsvillkor


Kolla även in…

Åre winter games

Konferensaktiviteter

Boka en team aktivitet för hela teamet under er konferens i Åre. Vi erbjuder ett stort utbud av team aktiviteter, där hela teamet får jobba tillsammans för att klara uppgiften.
Eventproduktion i Åre

Eventproduktion

Åre är ett starkt varumärke förknippat med mycket positiv energi. Här är besökare på semester, kickoff eller en rolig konferens. Folk är öppna för positiva budskap och det tar vi vara på.​
Boka nästa konferens i Åre!

Konferens

Konferens i Åre för alla gruppstorlekar Varje år arrangerar vi mängder av konferenser och möten här i Åre och vi har stenkoll på hur man bäst anpassar en konferens för att optimera tid och pris. Vi erbjuder en stor meny av spännande aktiviteter som håller hög kvalitét, både för vinter och sommar har vi något…