Konferensaktiviteter i Åre

Spännande aktiviteter för er konferens

Teamaktiviteter

Välj en av följande teamaktiviter. Aktiviteterna är både underhållande, lärorika och passar blandade gäng. Är det någon aktivitet ni vill utveckla eller anpassa hjälper er att special sy en teamaktivitet efter ett bestämt syfte.

Team navigation åre

Team Navigation

Här följer en form av poängorientering där samarbetsförmåga, strategiskt tänkande och bra arbetsfördelning är viktiga ingredienser för att vinna. Lagen ska med hjälp av karta och kompass navigera sig till så många checkpoints som möjligt. En checkpoint består antingen av en uppgift att lösa eller mer omfattande station som laget ska genomföra. Vi kan anpassa uppgifter och stationer efter konferensens tema.

Rekommenderat för 5-500 pers.
Prisexempel vid 80 pers fr 550 kr/p
Tidsåtgång ca 2-3h

Det stora äventyret

Är ni ute efter något alldeles extra för att stärka samarbete och gemenskap i er grupp är detta den perfekta aktiviteten. En lagtävling i vildmarken där känslan av att övervinna naturens krafter infinner sig. Genom samarbete och användandet av lagmedlemmarnas styrkor tar ni er fram i terrängen runt och på Åreskutan. Det blir en heldag med allt som hör vildmarken, såsom lunch tillagad på stormkök och kokkaffe som kokas över öppen eld.

Rekommenderat för 50 pers eller fler.
Prisexempel vid 150p 175.000 kr.
Tidsåtgång minst 5h.

Team navigation 5kamp åre

ÅG Kampen

Klassisk 3 eller 5 kamp. Samarbetsövningar där vi delar in gruppen i lag och kör 3 eller 5st aktiviteter. Egenskaper som samarbetsförmåga, list och precision kommer att vara viktiga för att lyckas. En blandning av gamla klassiska scout övningar till nutidens lekar.

Rekommenderat för 5-30 pers eller fler.
Prisexempel vid 30 p, 550 kr/p.
Tidsåtgång 1,5-2h

Åre winter games

Åre Winter Games

Åres egna olympiska vinterspel som går att köra med både små och stora grupper. Vi delar upp deltagarna i olika länder, tänder den symboliska elden och låter de tävlade mötas i klassiska vintergrenar, fast med en enklare och skojigare utformning.

Rekommenderat för 30 pers eller fler.

Konferensaktiviteter

Skidskytte

Sverige är en av väldens starkaste nationer inom skidskytte! Har ni privat de någongång? Den perfekta aktiviteten för en grupp med stark vinnarinsikt. En tävling som garanterar spänning och laganda likväl som den kan bjuda på goda skratt. Banan kan göras i allt från 50-500 meter.

Rekommenderat för 10-100 pers.
Prisexempel vid 30 p, 5000 kr + 350 kr/p.
Tidsåtgång 1-2,5h

Aktivitetsmeny

Utforska vår aktivitetsmeny, det finns något för alla!
Både sommar och vinter sätter vi ihop en meny av aktiviteter som passar er konferens

Få en kostnadsfri offert

Beskriv gärna kort era tankar och förväntningar kring konferensen.

Läs vår integritetspolicy Läs våra bokningsvillkor


Kolla även in…

Eventproduktion i åre

Eventproduktion

Åre är ett starkt varumärke förknippat med mycket positiv energi. Här är besökare på semester, kickoff eller en rolig konferens. Folk är öppna för positiva budskap och det tar vi vara på.​
Boka nästa konferens i åre!

Konferens

Konferens i Åre Din självklara partner för konferens och event i Åre Konferens i Åre för alla gruppstorlekar Varje år arrangerar vi mängder av konferenser och möten här i Åre och vi har stenkoll på hur man bäst anpassar en konferens för att optimera tid och pris. Vi erbjuder en stor meny av spännande aktiviteter…
Snöskor i åre

Konferenspaket

Vi hjälper er med hela konferensen i Åre. Boende, aktiviteter och restauranger. Vi har några färdiga paket men är också flexibla och kan anpassa resan efter era önskemål.