Jetboard i Åre

Surfa fram ljudlöst över Åresjön

Här bokar du Jetboard

Utforska naturen på nya sätt! Jetboard, en elektrisk surfbräda, tillåter dig att susa fram över vatten fjällsjöar och tjärnar. Aktiviteten är genomförbar i april – oktober. Vi erbjuder två olika upplägg för er grupp. På båda upplägg har vi med oss en båt som kan transportera övriga i gruppen på vattnet medan kollegorna kör våra två brädor.

Jetboard Session

7000 kr per grupp

En session på två timmar där ni får lära er grunderna och sätta tempot själva. Vi tar med två brädor och fyra batterier och åktiden är begränsad till två timmar. Optimalt för 1-8 deltagare men det går att vara större grupper vid behov.

Jetboard Challenge

9000 kr per grupp

I vår challange-tur så får ni två timmar på er att utmana varandra på vattnet genom en bana som vi sätter upp och med tidtagning. Det ingår två brädor och fyra batterier. Optimalt för 1-8 deltagare men det går att vara större grupper vid behov.


Testa Jetboard i Åre nu!

Jetboard vänder sig till en bred målgrupp, från familjer och företag till privata grupper (kompisgäng, svensexor och möhippor) till äventyrslystna adrenalinjunkies. Jetboard kan alla ha roligt med från 10 till 75 år, tränad eller otränad. Vi ser att man är simkunnig för att boka denna aktivitet.


Vanliga frågor om Jetboard i Åre

Är det svårt att åka Jetboard?

Det är lite trixigt och utmanande i början men för dom allra flesta går det fort och lära sig. Och då är det en fantastiskt häftig frihetskänsla att nästa ljudlöst surfa fram på Åresjön omringad av Åreskutan, Renfjället och Mullfjället.

Hur länge räcker ett batteri?

40 minuter till en timme beroende på hur fort man kör.

Var samlas vi för att åka Jetboard?

Vanligt är att vi samlas på Åreguiderna (Åre torg) och provar våtdräkter, men vi kan såklart möta upp er på andra platser om så önskas

Vad kostar det att hyra Jetboard?

För tillfället erbjuder vi bara ett fast pris per grupp. Ni kan välja Jetboard Session för 8750kr eller Jetboard Challenge för 11 250kr per grupp. Två brädor och fyra batterier ingår i båda aktiviteter.

Är det farligt att åka Jetboard?

Inte vad vi har upptäckt. Största skaderisken är att man krockar med någon annan. Det går väldigt fort att komma upp i max fart men är desto svårare att svänga och stanna snabbt där av blir det en risk om man inte håller avstånd.Kolla även in…

Emrik Jansson XC mountainbike i Åre Björnen.

XC Mountainbike

Det finns mängder av fina stigar att upptäcka med cykel i och omkring Åre.
Cykla downhill i Åre bike park. Hyr cykel och boka guide

Downhillcykling

Med totalt 50 km cykelled är Åre Bike Park störst i Skandinavien.
sunset Åre jetboarding on the lake Åre sjön

Jetboard

Utforska naturen på nya sätt! Jetboard, en elektrisk surfbräda, tillåter dig att susa fram över vatten fjällsjöar och tjärnar.