Välkommen till Åreguiderna

Vi skapar oförglömliga upplevelser i Åre fjällen! Vi erbjuder aktiviteter och boende för både privatpersoner och konferens grupper.

Aktiviteter i Åre

Topptur i Åre

Topptur

Topptur i Åre är en perfekt aktivitet för dig som vill utveckla din skidåkning och testa något annorlunda. Topptur eller skitouring är en starkt växande trend inom skidåkningen.
Längd skidkurs i klassisk och skate teknik

Längdskidor

Boka en längdskidcoach. Vi håller lektioner inom både skate och klassisk längdskidåkning. Vi ger dig nycklarna att jobba med. Kom och åk längdskidor i Åre
Offpist i Åre med Åreguiderna

Offpistguidning

Åk offpist med oss på Åreskutan och upplev Åres finaste skidåkning. Boka en öppen offpistgrupp eller åk med egen Åreguide i Åres bästa offpist.
Skoter i åre, Skotersafari i vackra årefjällen

Snöskoter

Våra skoteräventyr är ett av fjällens bästa vinter upplevelser. Följ med vår skoterguide längs slingrande skoterleder, mellan fjällbjörkar och granar, ut till Åres magiska fjällvärld.
Hundspann Åre

Hundspann

Riverlodge Huskys tar med er på en hundspannsupplevelse utöver det vanliga där ni får hjälpa till och se vad hundspann egentligen handlar om.
Isfiske och skoter i Åre.

Isfiske

Vi packar skotern för några timmar på isen och ger oss sedan iväg i jakten på det bästa fiskestället. När hålen är borrade sänker vi ner vårt pimpelspö och njuter av lugnet.
Downhill Åre Bike Park

Downhillcykling

Med totalt 50 km cykelled är Åre Bike Park störst i Skandinavien.
Emrik Jansson XC mountainbike Åre

XC Mountainbike

Det finns mängder av fina stigar att upptäcka med cykel i och omkring Åre.
Vandring

Vandring

Vandra över storslagna vidder, drick vatten ur klara fjällbäckar och kanske till och med ta ett dopp.
sunset Åre jetboarding on the lake Åre sjön

Jetboard

Utforska naturen på nya sätt! Jetboard, en elektrisk surfbräda, tillåter dig att susa fram över vatten fjällsjöar och tjärnar.
Havskajak Åre

Kajakpaddling

VI erbjuder två olika guidade paddelturer. Paddling med klassisk kajak om du söker en vacker naturnära paddling eller forskajak om du söker mer action och adrenalin
Stand Up Paddle Board

Stand Up Paddle Board

Upplev känslan av att glida fram ljudlöst över en stilla vattenyta och samtidigt blicka ut över de närliggande fjällen.​

Konferens i Åre

Större sällskap? Se våra grupp och konferensaktiviteter
Snöskor i Åre

Konferenspaket

Vi hjälper er med hela konferensen i Åre. Boende, aktiviteter och restauranger. Vi har några färdiga paket men är också flexibla och kan anpassa resan efter era önskemål.
Åre winter games

Konferensaktiviteter

Boka en team aktivitet för hela teamet under er konferens i Åre. Vi erbjuder ett stort utbud av team aktiviteter, där hela teamet får jobba tillsammans för att klara uppgiften.
Eventproduktion i Åre

Eventproduktion

Åre är ett starkt varumärke förknippat med mycket positiv energi. Här är besökare på semester, kickoff eller en rolig konferens. Folk är öppna för positiva budskap och det tar vi vara på.​

Event

Vad händer i Åre? Se våra kommande events

Boka snabb och enkelt

Åre 1985

Vi har skapat unika upplevelser i Åre sedan 1985


Guider

Vi är passionerade Åreguider


Partners

Våra fantastiska partners som att göra dagarna lättare för oss