Boka din cykel redan nu!

Begagnade Downhill-cyklar och MTBs säljes

Köp en begagnad hyrcykel till superpris!

Efter säsongen säljer vi ut alla våra hyrcyklar, passa på att boka ditt ex redan idag. Cyklarna är genomgångna och servas dagligen under säsongen. Efter säsongen innan försäljning görs också en omfattande slutservice.

Session 8

Ditt pris: 24 000 kr

Session 8 2019 är den Downhill specifika MTB-cykeln med parkfokuserad geometri som glänser i de stora hoppen. Den är byggd på en kraftig aluminiumram, med 200/210 mm RockShox-dämpning fram/bak och en SRAM GX Downhill komponentgrupp som valts ut för att klara de tuffaste linjer som går att finna.

Nypris: 52 000 kr

Remedy 8

Ditt pris: 24 000 kr

Remedy 8 träffar precis rätt i pris/prestanda-mixen i kategorin allround-MTB. Med en lätt aluminiumram, SRAM GX Eagle-komponenter, en förstklassig 160 mm RockShox Lyrik-gaffel och 150 mm dämpare bak är det här en idealisk cykel för alla som vill ha en häftig och kapabel MTB-cykel och häftigt roligt på stigarna.

Nypris: 39 000 kr.

Roscoe 8

Ditt pris: 13 500 kr

Roscoe 8 är en idealisk första-MTB för nya MTB-cyklister som vill uppleva lite äventyr. Den har stabila plusdäck, dämpad gaffel som tar hand om stora stötar och rötter, drivlina med ett stort växelområde och den kvicka ramgeometrin gör cykeln lättstyrd på tekniska stigar och i slingrande spår.

Nypris: 17 000 kr

Powerfly 5

Ditt pris: 26 000 kr

Powerfly 5 är en el-MTB som kombinerar kraften hos Boschs elcykelsystem och den tilltalande MTB-designen som du så väl känner. RIB-batteriet (Removable Integrated Battery) är helintegrerat i den lätta aluminiumramen, ändå behövs inga verktyg för att ta bort det. Det här är en användarvänlig MTB, byggd med Treks gedigna terrängerfarenheter och exklusiva teknologier, en fantastisk dämpning och en motor som stöder hastigheter upp till 25 km/h.

Nypris: 36 000 kr

Powerfly 7

Roscoe 6 är en idealisk första-MTB för nya MTB-cyklister som vill uppleva lite äventyr. Den har stabila plusdäck, dämpad gaffel som tar hand om stora stötar och rötter, drivlina med ett stort växelområde och den kvicka ramgeometrin gör cykeln lättstyrd på tekniska stigar och i slingrande spår.

Nypris: 54 000 kr