Hundspann i Åre

Åk hundspann i Åre. Riverlodge Huskys tar med er på en hundspannsupplevelse utöver det vanliga där ni får hjälpa till och se vad hundspann egentligen handlar om. Fantastiska möten med hundarna och härlig fika framför öppen eld ingår alltid i turerna.

Priser

Ni kan boka både halv- och heldagsvandringar och vi skräddarsyr efter era önskemål. Vi tar er till våra smultronställen och ser till att ni får en så bra upplevelse som möjligt. Fyll gärna i formuläret nedan för att boka, så lägger vi upp en tur som passar er.

Halvdag + transport (2h)
1450 SEK / person

En halvdagtur med hundspann. I turen ingår alltid kaffe, varm choklad eller te med fikabröd till – och självklart marshmallows att grilla över den öppna elden. Barn under 12 år halva priset. Inkluderar fika samt transport med MINI Cooper från Åreguidernas kontor på Åre Torg

1450 SEK / person
Heldag med guide (6h)
3000 SEK / person

En heldagtur med hundspann. På våra heldagsturer ingår det en mustig gryta eller soppa med lokala tillbehör. Ett måste för alla som verkligen vill uppleva hundspann.

3000 SEK / person
  • Minst 3 personer
Riverlodge Huskys

Riverlodge Huskys har skapats ur intresset respekten och kärleken till hundar. De arbetar efter devisen, it’s all about the dogs.

Vanliga frågor

Riverlodge Huskys håller till i östra änden av Åresjön, inte långt från Renfjället.
Turerna utgår oftast från Lodgen och ut på sjön där snön ligger vit på isen. Hundspannet färdas ljudlöst fram med utsikt mot Åreskutan. Våra 17 hundar är en del av vår familj. Hundarna har alla olika personligheter, men en sak gemensamt – de älskar att bli kelade med. Hos oss är mötet vid lägerelden nästan lika viktigt som hundspannsturen. I vår trätipi sitter vi på renhudar och fikar och njuter av värmen från brasan. I turerna ingår alltid kaffe, varm choklad eller te med fikabröd till – och självklart marshmallows att grilla över den öppna elden. Om solen skiner blir det fika ute. Vid större grupper delar vi upp oss så att vi växelvis kör hundspann och trivs vid lägerelden. Alla turer är privata, det är bara du och ditt sällskap. Vi lånar ut dunparkas, skidglasögon och varma kängor. Det finns alltid tid för besök i hundgården där vi hjälps åt att sela på hundar och gosa med dem.

Boka online

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan

Följ oss på Instagram