Curling i Åre

Prova på curling

Välj din upplevelse

Curling i Åre

600 kr per person

Nu är det er tur att spela curling! Vi åker tillsammans till Järpen där ni får instruktioner och sedan spelar en spännande match. Transport med MINI-bilar och guide ingår.


Prova på curling

Vi återinför den klassiska OS-grenen till Åre! Ingenjör C O Rahm, introducerade curlingen i Åre redan 1914. Samma år bildades Åre CK och på den tiden spelades curling utomhus vid Hotel Fjällgården. Under åren 1913-1967 var Åre Sveriges curlingsmecka och man arrangerade varje år den omåttligt populära ”Åre-veckan”.


Kolla även in…

Vi erbjuder magiska turer med skoter i åre samt skoteruthyrning.

Snöskoter

Våra skoteräventyr är ett av fjällens bästa vinter upplevelser. Följ med vår skoterguide längs slingrande skoterleder, mellan fjällbjörkar och granar, ut till Åres magiska fjällvärld.
Läs mer
Vinteraktiviteter i åre.

Topptur

Topptur i Åre är en perfekt aktivitet för dig som vill utveckla din skidåkning och testa något annorlunda. Topptur eller skitouring är en starkt växande trend inom skidåkningen.
Läs mer
Längd skidkurs i klassisk och skate teknik

Längdskidor

Vår längdansvarige Jesper Johnsson har 10 års erfarenhet som tränare på Järpens skidgymnasium och Svenska skidförbundets elittränarutbildning steg 4 och garanterar att våra längdpaket håller högsta klass.
Läs mer