Teambuilding i Åre som passar alla

Se förslag på aktiviteter till konferensen nedan.

Självklart kan vi även specialanpassa aktiviteterna för att passa ert upplägg och tema på konferensen.

Aktivitetsmeny

Teambuilding och konferensaktiviteter

Gör en aktivitet tillsammans och stärk sammanhållningen i gänget

Team Navigation

Denna aktivitet passar från ca 20 personer upp till riktigt stora grupper. Vi delar in gruppen i lag om ca 6-12 personer. Nu följer en form av poängorientering där samarbetsförmåga, strategiskt tänkande och bra arbetsfördelning är viktiga ingredienser för att vinna. En checkpoint består antingen av en uppgift att lösa eller mer omfattande station som laget ska genomföra. Vi kan anpassa uppgifter och stationer efter konferensens tema. Aktiviteten kan genomföras både inne på hotellet och ute på fjället.
Prisexempel vid 80 pers fr 550 SEK / person, tidsåtgång ca 2-3h

Klassisk femkamp

Samarbetsövningar där vi delar in gruppen i lag och kör aktiviteter som anpassas efter vädret. Egenskaper som samarbetsförmåga, list och precision kommer att vara viktiga för att lyckas. En blandning av gamla klassiska scoutövningar till nutidens lekar.
Prisexempel vid 20 pers 550 SEK / person

Åre Winter Games

Åres egna olympiska vinterspel som går att köra med både små och stora grupper. Tidsåtgång 2-4h exl tid för måltid. Vi delar upp deltagarna i olika länder, tänder den symboliska elden och låter de tävlade mötas i klassiska vintergrenar. Passar 50-1000 personer.
Prisexempel vid 500 pers 550 SEK / person

Bygga kälke

En kul aktivitet där deltagarna tillsammans skall planera, bygga och testa konstruktionen av en egendesignade kälke. När lagen lyckats bygga ihop sin kälke avslutar vi med en rolig tävling mot de andra lagen. Håller den? Är den snabb nog? Upp till bevis! Denna aktivitet kräver ett bra samarbete och är en bra utgångspunkt för att deltagarna ska kunna jobba med kommunikation, feedback och problemlösning.
Prisexempel vid 50 pers 350 SEK / person

Fler aktiviteter för ert team

Kan eftermiddagskonferensens samtal ske på fjället samtidigt som vi sakta går med stighudar mot toppen eller kanske inne i en fjällstuga framför den öppna spisen. Ska nästa ledningsgruppsmöte starta med en helikoptertur ut till en jaktstuga på fjället där ni kör businesspass, lunch och efterföljande skotertur. Avslutar dagen med relax och bastu, champagneprovning och efterföljande middag.

Det stora äventyret​

Äventyret er grupp förtjänar och behöver! Är ni ute efter något alldeles extra för att stärka samarbete och gemenskap i er grupp är detta den perfekta aktiviteten. En lagtävling i vildmarken där känslan av att övervinna naturens krafter infinner sig. Genom samarbete och användandet av lagmedlemmarnas styrkor tar man sig fram i terrängen runt och på Åreskutan. Vi anpassar aktivitet efter kundens önskemål vad gäller fokus på ”första lag i mål vinner” eller ”det viktiga är att deltaga”. Det blir en heldag med allt som hör vildmarken, såsom lunch tillagad på stormkök och kokkaffe som kokas över öppen eld.

Se videon för exempel på denna aktivitet!

Fyll i formuläret för att kontakta oss