Peak Performance har under många år arrangerat global konferens på Copperhill i november månad. För femte året i rad ansvarade Åreguiderna för att skapa deras utomhusaktivitet, detta året för ca 120 personer.

Återigen var vår beställare grymt nöjd och deltagarna på konferensen fick en utmanande och unik upplevelse i området runt Copperhill. Vi tog inspiration från kundens marknadsföring och skapade en aktivitet där både den urbana och outdoor-kollektionen framhävdes.

Rekning kväll före genomförande med funktionärer från vildmarksutbildningen. Peak Performance har under många år arrangerat global konferens på Copperhill i november månad. För femte året i rad ansvarade Åreguiderna för att skapa deras utomhusaktivitet, detta året för ca 120 personer. 

Återigen var vår beställare grymt nöjd och deltagarna på konferensen fick en utmanande och unik upplevelse i området runt Copperhill. Vi tog inspiration från kundens marknadsföring och skapade en aktivitet där både den urbana och outdoor-kollektionen framhävdes. Rekning kväll före genomförande med funktionärer från vildmarksutbildningen.