Event i Åre

Åre är ett starkt varumärke förknippat med mycket positiv energi. Här är besökare på semester, kickoff eller en rolig konferens. Folk är öppna för positiva budskap och det tar vi vara på. Vi har kontor på Åre Torg och vet hur marknaden och människor fungerar här uppe. Vi vet också vad som är värt att satsa på och inte.

Exempel på tidigare evenemang

Mini event under alpina VM i Åre
MINI under alpina VM
Åre Bike Festival event av Åreguiderna
Åre Bike Festival
Salomon MTN collective junior event i Åre
Salomon MTN Collective Junior
RedBull Afterski - Åre session event
RedBull Afterski - Åre Sessions

Våra kunder

Syfte

Vad är syftet med eventet? En klassisk fråga som vi måste få svar på för att kunna sätta upp mål och veta åt vilket håll vi ska jobba. Vi på Åreguiderna Event är tävlingsmänniskor (gamla tävlingsskidåkare) och älskar att uppnå och överträffa mål. De vill vi göra med er också! Vi sätter oss alltid ned tillsammans med kund för att ordentligt diskutera fram syfte, idé och mål.

Produktion

När syftet, idén och målet är klart gör vi en övergripande projektplan. Vi gör också en tidsplan och en budget. Vi fixar personal, tillstånd (markägarkontakter) och tar fram material som ligger till grund för det kommande mötet. Vi sätter samman ett team med rätt kompetenser och kontrakterar leverantörer och partners. När genomförandet närmar sig omvandlar vi planeringen och produktionen till ett detaljerat körschema baserat på den idé som före, under och efter mötet kommunicerar budskapet. Vi gör helt enkelt det vi är experter på: att leda projekt och se till att hålla ordning på delarna och helheten, alltid med den bärande idén som ledstjärna.

Utvärdering

Under hela processen gör vi kontinuerliga avstämningar, så att kunden hela tiden är delaktig i och uppdaterad om var vi står i projektet. Efter genomförandet rekommenderar vi att göra en ordentlig utvärdering. Tillsammans med kund summerar vi framgångarna och lärdomarna. Nådde vi målet? Blev det ett meningsfullt event? Sedan riktar vi blicken framåt: vad gör vi nu? Ska vi göra samma sak nästa år? Vi tror på långsiktiga samarbeten och att bygga återkommande event.