Vill du bli en Åreguide?

Åreguiderna växer!

Nu är drömjobbet ledigt! Vi växer så det knakar och för att hinna med det ökade intresset för att uppleva Åre behöver vi bli fler. Vi söker därför 3st guider som vill bli tillsvidareanställda hos oss. För att passa in i vårt team behöver du älska Åre och att vara ute på fjället. Du får inte vara rädd för att jobba, ta ansvar, ska ha bra lokalkännedom och älska utmaningar.

Vi som jobbar på Åreguiderna idag är glada, utåtriktade och älskar att se nöjda kunder. Under sommaren ligger vårt huvudfokus på cykling och vi har ca 80 gäster om dagen som gör aktiviteter med oss. På vintern ligger huvudfokus på skidåkning och skoteråkning. En bra vinterdag har vi även där ca 80 gäster om dagen.

Där emellan har vi perioder som är lite lugnare då vi tar hand om utrustningen och förbereder oss för de intensiva perioderna. Det är också då vi är lite mer lediga. De perioderna tar vi även emot konferensarrangemang på mellan 100-1000 personer. Det gäller alltså att alltid kunna ge allt och inte vara rädd för att ställa sig framför en stor grupp och prata. 

Att vara en Åreguide är intensivt och hårt jobb men också otroligt roligt och givande. Vi jobbar när andra människor är lediga och vi har förmånen att jobba med deras semester. En arbetsplats på fjället och nära naturen.

Vi söker tre tjänster. Två stycken som är mycket ute på fjället och en med mer administrativt arbete inne på kontoret. Vi tror att ingen kan vara bäst på alla tre jobb. Det är alltså inte till din fördel att söka alla tre.

Lediga tjänster