Åre Sessions avslutar vintersäsongen 2018

Vilken vinter det har varit! Förhållandena har varit på topp och vi har åkt skidor och kört skoter som aldrig förr. Nu lider vintern mot sitt slut och vi siktar mot en härlig sommarsäsong med mycket cykling. Innan dess har vi dock en storhelg framför oss när Åre Sessions rivs av. Vi kommer att hålla en hyllning för Freride World Tour-vinnaren Kristofer Turdell på söndagen den 29/4 där alla är välkommna att delta. Kom förbi vårt kontor klockan 16-18 och passa på att gratulera!

På måndagen 30/4 är det dags för årets sista afterski och vi har fått äran av arrangera en volleybollturnering för Red Bull och Timmerstugan. Samla ihop kompisarna, öva in hejaramsan och bege er till Timmerstugan klockan 13-16 för ett riktigt valborgsfirande!

Cykla med Martin Söderström

Till er som är extra taggade på cykelsäsongen tipsar vi även om Downhillcykling med Martin Söderström. Cyklingen körs vid Åre Bergbana både fredag och lördag mellan 12.00 och 15.00. Behöver ni hyra cykel är det bara att komma in till oss, knappt 100 meter från Bergbanan! Läs mer om våra Downhill-cyklar: https://wordpress-314041-961830.cloudwaysapps.com/sommar/downhill-mountainbike/