Boka din upplevelse
Årets uppställning av kockar
Ludwig Tjörnemo
Ludwig Tjörnemo är född 1991 och har jobbat på många stjärnkrogar världen över. Han har tävlat en hel del under åren och 2018 kom Ludwig på tredje plats i Årets Kock. När han var 13 år fick han följa med sin systers man till hans jobb i restaurangköket och där blev det prao och sedermera ett sommarjobb och sen var Ludwig fast för den intensiva pulsen och den fartfyllda vardagen.
” Att jobba med människor som delar samma passion som en själv är ju en ynnest och att hela tiden få utmana sig själv och skapa något unikt. Det är nog den största anledningen varför jag bestämde mig för att bli kock.”
Jessie Sommarström
Jessie Sommarström var finalist i Årets Kock 2020 & Silvermedaljör i Sveriges Mästerkock 2021 hon är kreativ ledare på Urban Deli. Hon är skolad i det svensk/franska köket och har jobbat på allt ifrån liten skärgårdskrog till stora brasserier och även stjärnkrog.
“Jag gillar att utveckla mig själv och sätter mig ofta i situationer utanför min comfort zone.
Det som är absolut viktigast för mig nu är utveckla mig inom hållbar gastronomi”.
Gustav Leonhard
Gustav Leonhardt började tävla i matlagning redan 2014 och har länge haft en dröm om att vinna Årets Kock. Vilket han nu också gjorde första gången han ställde upp i tävlingen. Till vardags finner ni Gustav på Agrikultur i Stockholm. Gustavs matfilosofi är ganska enkel, han gillar enkla tydliga och rena smaker, älskar fina avslut och de naturliga i våra råvaror.
“För mig har det alltid varit viktigt att använda säsongens råvaror i min matlagning och gärna direkt från trädgården.”
” Jag gillar att laga god mat, svenska smaker, hantverk med enkla råvaror”
Åre Gastronomy Week
8-10 april 2022
Nu har ni möjligheten att boka en unik matupplevelse. En gastronomisk smakresa i kombination med frisk luft och oslagbara vyer.
På tur
Vill du åka bandvagn, gå på snöskor och få en fantastisk matupplevelse i kåta av en av Sveriges bästa kockar. Boka på tur.
På topp
Vill du åka bandvagn ut till fällstuga långt bortom elektricitet och rinnande vatten, där en av sveriges bästa kockar bjuder på 7rätters middag.
Boka på topp
Vi erbjuder även grymma skid och skoteräventyr.
Frågor?
Du kan nå mig på telefon via 064 750 700 eller mail via [email protected].